Upheads søker senior infrastruktur arkitekt til drift og utvikling av vårt datasenter

Upheads er en ledende IT-leverandør i Norge til små og mellomstore bedrifter. Vår visjon er å bli en ledende IT-leverandør i hele Norden. Det betyr at Upheads er på en spennende reise og et selskap i vekst.

Søk på stilling

I Upheads har vi vår avdeling Teknologi og Tjenester med rundt 20 dyktige kollegaer på tvers av Stavanger og Oslo. Formålet til avdelingen er å sette retningen på type teknologi og hvilke tjenester Upheads skal levere. Vi er avhengige av å samarbeide på tvers, men avdelingen er delt i fagområdene Devops, Nettverk, Sikkerhet og Skytjenester.

Nå trenger vi påfyll av kompetanse til avdelingen i Stavanger og Oslo, og vi lurer på om det kan være deg?

Skytjenester - Njaal på Cloud

Njaal: Fagleder Nettverk og potensiell kollega.

Vi leter etter en Senior Infrastruktur arkitekt som har lyst til å være med å drifte og utvikle våre datasentre i Green Mountain. En som ønsker å være med å sette sin teknologiske signatur på hvilke produkter, leverandører og arkitektur Upheads skal levere. En som har erfaring nok til å være med å effektivisere og standardisere våre leveranser og arbeidsprosesser. Ikke minst, ser nytten av å utarbeide teknisk dokumentasjon og gjøre andre avdelinger selvhjulpne.

Vi søker deg som kjenner at du lengter etter å få være med å bygge noe. En som er selvgående og har evnen til å løse komplekse utfordringer effektivt. En som har lyst å være omringet av likesinnet kollegaer som utfordrer deg og som du lærer ny teknologi fra.

Arbeidsoppgaver:

  • Designe og utvikle våre datasentre i Green Mountain
  • Hands-on drift og forvaltning av våre datasenter
  • Vær delaktige i oppkjøpsprosesser og bidra i sammenslåing av datasenter
  • Bidra til at avdelingen gjennomfører sine leveranser, herunder feilsøke og løse saker
  • Være med å bidra til kompetanseutvikling innad i fagteamet og bidra til avdelingens tjenesteutvikling
  • Utarbeide og vedlikeholde teknisk dokumentasjon
  • Jobbe daglig med våre teknologier som er blant annet: Hyper-V, Nutanix, VMware, Veeam, Rubrik, Cisco, Palo Alto, Fortinet mm.

Dette kan vi by på:

Hub av kompetanse

Avdelingen Teknologi og Tjenester er sammensatt av svært mange faglig dyktige kollegaer på tvers av fagområder. Vi har spesialister innen: Nettverk, Skytjenester, Devops og Sikkerhet. Men, (og dette er et stort, Men), selv om vi er delt i fagområder arbeider vi svært mye på tvers. Selv om du er en Senior Infrastruktur arkitekt, vil du være borti andre type arbeidsoppgaver knyttet til for eksempel nettverk eller sikkerhet.

Varierte arbeidsoppgaver 

Ingen dager er like i form av utfordringer eller teknologi. Det er gjerne det som gjør stillingen så spennende. Som du gjerne forstår krever rollen at du har en unik blanding av teknisk dyktighet, praktisk gjennomføringsevne, men samtidig har evnen til å drive teknologisk innovasjon og forbedring.

 

Vaktordning og konkurransedyktig lønn

Upheads har en egen vaktordning på Teknologi og tjenester. Vi roterer på å være i beredskap for å håndtere spesifikke oppgaver, situasjoner eller nødsituasjoner. På sikt vil det være mulig å inngå i vaktordningen hvis en har et ønske om det, men ikke et must.

 

Fast arbeidssted

Du kommer til å møte mange av de dyktige kollegaene dine hver dag du tropper opp på jobb hos oss. Og mest sannsynlig står det også noen i kaffebaren som ønsker deg velkommen. Glemte vi forresten å si at vi har verdens beste kantine? Og gode parkeringsmuligheter. Dessuten samles vi for å spise godteri hver fredag kl 12.00.

Fun fact: Det ene møterommet vårt heter de_dust2.

 

Fleksibilitet

Med barn i barnehage eller skolealder er fleksibilitet gull verdt, og det byr vi selvfølgelig våre ansatte på. Hjemmekontor praktiseres ved behov. Kommer rørleggeren tidlig en morgen, ja så starter du dagen hjemmefra. I vårt team er vi mer fokusert på leveranser blir levert i henhold til plan, og med det kommer frihet under ansvar.

 

Selskap i vekst med interne muligheter

Upheads klatrer på listen over de største selskapene som leverer IT-tjenester til SMB-kunder. Å se arbeidsplassen vokse på en sånn måte, er utrolig kjekt, og fører med seg både nye ansikter, stor påvirkningskraft og nye muligheter. Visste du at det er flere fag- og lederstillinger som lyses ut i Upheads som aldri kommer eksternt ut? Dette er fordi vi ønsker å gi våre ansatte muligheter til utvikling internt, istedenfor hos våre konkurrenter.

 

Sosialt samvær og gøye aktiviteter for enhver smak

Vi har eget husband, og DJ-er som kan få enhver dansefot til å vrikke. Og joda, vi spiller fotball og padle også, men aller best liker vi gaming og databrus. Derfor kan vi skilte med eget CS-lag i Haven-ligaen. Vi som ikke spiller liker å samles for å heie. To ganger i året arrangerer vi også LAN for alle ansatte, på tvers av land og byer. For reiselystne kan vi også nevne firmaturer til det o’store utlandet. Hos oss mangler det ikke på sosiale initiativ.

 

Upheads er eid av Uphead-ere

Halvparten av de ansatte som jobber i Upheads eier aksjer. Vi har i løpet av tiden hatt et EIP-program til alle ansatte, som betyr at de kan være eier i egen bedrift, og ta en del i verdiskapningen vi oppnår. Resultatene vi skaper går rett i vår egen lomme.

Kandidater kalles inn fortløpende – det er bare å søke i vei! 

Lurer du på hvordan det er å jobbe i Upheads? Sjekk denne videoen!