Er du vår nye IT-lærling?

Årlig tar Upheads inn nye lærlinger. Nå er vi igjen på jakt etter deg som skal ha læretid innen IT-driftsfaget fra august 2024!

Søk på stilling

Upheads er en godkjent lærebedrift innen IT-driftsfaget. Som lærling på vår Servicedesk kan du bety en stor forskjell for en haug av mennesker. En kunde som ikke får logget seg på PC-en sin, en tannlege som sliter med å lagre røntgenbilder eller en fortvilet butikkarbeider med en kortterminal som er nede.

Vi er gjengen som forstår at ikke hele Norge har doktorgrad i verken data eller Microsoft. De som møter kundene gjennom arbeidsdagen og som er ansiktet til Upheads utad.

IT-support - Oda på Servicedesk IT konsulent Oda gamer

Oda: Tidligere lærling og potensiell kollega på Servicedesk.

Vi har mulighet for fast ansettelse etter endt læretid og er opptatt av kvalitet i opplæring. Sammen med dyktige og kompetente kollegaer blir du med i et unikt arbeidsmiljø hvor gode kollegaer og stemning står høyt i kurs.

Vårt kundesenter består i dag av 25 service- og løsningsorienterte medarbeidere som tar saken uansett hvor utfordrende eller enkel den måtte være. Vi har åpningstid fra 07:00 – 21:00, alle hverdager. Vårt hovedkontor er på Forus, og vi holder til i Vestre Svanholmen 4.

I 2022 vant Servicedesk pris for «Årets Avdeling». Det vil si at det er en avdeling som betyr mye for både kunder og kollegaer, har et godt miljø og er en gjeng som vi i Upheads er veldig stolte av.

Vi tilbyr:

 • Godt miljø!
 • Muligheten til å utvikle deg i henhold til punktene i læreplanen
 • Varierte arbeidsoppgaver
 • Gode muligheter for fast ansettelse etter bestått fagprøve
 • Vi dekker aktuelle sertifiseringer
 • Eget Esport lag (www.twitch.tv/upheads)
 • LAN flere ganger i året
 • Nevnte vi godt arbeidsmiljø…?

Noe av det du vil jobbe med:

 • Besvare henvendelser over telefon og e-post
 • Registrere saker i vårt interne system
 • Innkomne saker blir enten løst av deg, eller delegert videre til våre IT-konsulenter
 • Du vil behandle ulike driftsoppgaver
 • Bestille og behandle hardware/software til våre kunder
 • Løse innkomne saker eller delegere videre til våre IT-konsulenter.
 • Administrere lisenser og tjenester hos kunder.

Personlige egenskaper:

 • Bestått VG2 Informasjonsteknologi
 • Erfaring med kundebehandling kan være en fordel
 • Generelt gode IT-kunnskaper

Vi tenker du vil trives dersom du:

 • Er interessert i teknologi!
 • Er til å stole på
 • Du ser løsninger, serviceinnstilt og omgjengelig
 • Strukturert og effektiv
 • Du motiveres av å jobbe i et hektisk miljø
 • Gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig, norsk og engelsk

Dette kan vi by på som lærling i Upheads

Fast ansettelse etter endt læretid 

Vi har muligheten for fast ansettelse etter endt læretid. Vårt mål er å ha lage et så godt opplæringsprogram for lærlinger at de ønsker å fortsette i en jobb hos oss, og vi ønsker å beholde lærlingene videre. En klassisk vinn-vinn situasjon her.

En god start

Å begynne i en ny jobb fører alltid med seg en viss grad av spenning. Hvilke arbeidsoppgaver får jeg, hvordan blir jeg tatt imot, og hvordan vil det bli å være en del av Upheads? Vi vil våge å si at det er veldig bra. Muligens har du aldri jobbet noe annet sted, eller gjerne du har hatt en deltidsjobb, uansett så vil vi sette deg sammen med en Buddy hos oss. Og hva er en Buddy, lurer du gjerne på? Jo, en trygg kollega som gir deg en hjelpende hånd når du blir kjent med oss, som lærer deg hvordan alt funker og hvordan vi gjør ting. Og som er genuint opptatt av at du skal lykkes i din nye jobb.

Utvikling i tråd med læreplanen 

Vi har en egen lærlingansvarlig som kjenner innholdet og målene i læreplanen godt og vet hva du skal lære og oppnå. Det er lagt en god plan som hensyntar nettopp dette. Det gjennomføres halvårlige samtaler med alle lærlingene for å kontinuerlig evaluere fremgang og sikre at vi er i tråd med læreplanen.

Levle up med Level Up 

Vi har et eget opplæringsløp som gjør at du kan levle opp til et høyere nivå av kompetanse. I LevelUp har vi kompetansedager og sertifiseringsløp. Vi tilbyr også klasseromsundervisning i ulike sertifiseringer. Du får både ny kunnskap og gjør jobben din mer interessant.

Vi har en digital læringsplattform som kan hjelpe med læring og mestring. Dette er vår ultimate power-up for trening, og alle ansatte har tilgang.

Fast arbeidssted i flotte lokaler på Forus

Du kommer til å møte mange av de dyktige kollegaene dine hver dag du tropper opp på jobb hos oss. Og mest sannsynlig står det også noen i kaffebaren som ønsker deg velkommen. Glemte vi forresten å si at vi har verdens beste kantine? Og gode parkeringsmuligheter. Fun fact: Det ene møterommet vårt heter de_dust2.

Gode interne muligheter

Som lærling i Upheads begynner du i vår Servicedesk. Etter endt læretid har vi mulighet til å tilby videreutvikling i IT-faget. Vi har tidligere lærlinger som nå jobber som IT-konsulenter eller Software-konsulenter. Upheads er et IT-selskap i vekst og opptatt av å beholde være ansatte gjennom faglig utvikling og interne muligheter.

Gode kollegaer

Du får dyktige kollegaer som spiller deg god, og som raust deler av kunnskapen sin. Fagmiljøet vårt er stort. Du vil ikke bare se dine kollegaer på servicedesken, men du vil jobbe tett med andre avdelinger, som løsningsarkitekter, prosjektledere, IT og selgere. Du er aldri alene – vi er et lag.

Og hyggelige kunder

Å jobbe med små og mellomstore bedrifter (SMB) gjør at vi blir ekstremt godt kjent med kundene våre – og det elsker vi. Ikke bare er kundene våre ekstremt kjekke, men de kommer fra ulike bransjer og har ulike løsninger. For noen fungerer vi som en støtte til eksisterende IT-avdeling, og hos andre er vi hele IT-avdelingen deres. Det betyr at du som IT-nerd får kose deg med mange ulike løsninger, fremfor å sitte hos samme kunde og bare gjøre de samme oppgavene. For oss er det viktigste at IT-en til kunden bare funker.

Sosialt samvær og gøye aktiviteter for enhver smak

Vi har eget husband, og DJ-er som kan få enhver dansefot til å vrikke. Og joda, vi spiller fotball også, men aller best liker vi gaming og databrus. Derfor kan vi skilte med eget CS-lag i Haven-ligaen. Vi som ikke spiller liker å samles for å heie. Her er vi blodfans og får en unik følelse av fellesskap, både online og offline. To ganger i året arrangerer vi også LAN for alle ansatte, på tvers av land og byer.


Lurer du på hvordan det er å jobbe i Upheads? Sjekk denne videoen!