Er du en senior datanørd som snakker flytende data?

Stilling: IT-konsulent

 

Søk på stilling

Du vet, typen som kan kommunisere med datamaskiner på deres eget språk, og som håndterer komplekse utfordringer som en ekte helt. Som en slags teknologisk Jedi eller Sith (vi diskriminerer ikke). Vi søker en senior IT-konsulent som elsker å utfordre status quo, og som ikke er redd for å tenke utenfor boksen.

Tre glade IT-konsulenter Smilende IT-konsulenter i Upheads

Marie, Trond og Jarle: IT-konsulenter og potensielle kollegaer!

Så hvis du er et problemløsningsvirtuos som ønsker å lede og inspirere, er dette din mulighet til å skinne. Nå er det på tide å levle opp IT-karrieren din. Kanskje er du stuck i legacy IT? Joda, vi jobber fremdeles med tradisjonell IT-drift, og det er gøy det, men verden forandrer seg jo. Trenden er at kundene våre vil ha moderne tjenester som «Cloud», «AI» og «Everything as a service». Da er det jo en fordel for oss å ha små og mellomstore bedrifter som kunder. De tilpasser seg lett de nye teknologiske trendene, og det gir deg som IT-konsulent varierte, utfordrende og spennende dager, hvor du får det beste av begge IT-verdener.

Dette kan vi bjuda på:

Dette kan vi bjuda på:

En god start

Å begynne i en ny jobb fører alltid med seg en viss grad av spenning. Hvilke arbeidsoppgaver får jeg, hvordan blir jeg tatt imot, og hvordan vil det bli å være en del av Upheads? Vi vil våge å si at det er helt fantastisk. Hos oss vil du få nye kollegaer. Og selv om du har jobbet lenge med IT før, vet vi det er vel så viktig at du får deg en Buddy hos oss. Og hva er en Buddy, lurer du gjerne på? Jo, en trygg kollega som gir deg en hjelpende hånd når du blir kjent med oss, som lærer deg hvordan alt funker og hvordan vi gjør ting. Og som er genuint opptatt av at du skal lykkes i din nye jobb.

Fast arbeidssted kun 10 minutter til sentrum

Vi har flotte kontorlokaler kun 10 minutter utenfor Trondheim sentrum. Det beste av alt er at det nesten ikke er kø. Kontoret vårt er i nærheten av det meste. Det er kort avstand til nærmeste bussholdeplass, men som IT-konsulent er du avhengig av bil for å komme deg rundt til kunder. De digger at du kommer på besøk, men du har fast arbeidssted på kontoret vårt. Det er derimot gode parkeringsmuligheter hos oss. Våre kontorlokaler er lyse og moderne. Glemte vi forresten å si at vi har verdens beste kantine? og vi hos oss har du alltid noen å spise en god lunsj med og slå av en uformell prat.

Levle opp med LevelUp

Vi har et eget opplæringsløp som gjør at du kan levle opp til et høyere nivå av kompetanse. I LevelUp har vi kompetansedager og sertifiseringsløp. Vi tilbyr også klasseromsundervisning i ulike sertifiseringer. Du får både ny kunnskap og gjør jobben din mer interessant.

En klassisk win-win der, altså. Vi har en digital læringsplattform som kan hjelpe med læring og mestring. Dette er vår ultimate power-up for trening, og alle ansatte har tilgang.

Fleksibilitet

Med barn i barnehage eller skolealder er fleksibilitet gull verdt, og det byr vi selvfølgelig våre ansatte på. Kommer rørleggeren tidlig en morgen, ja så starter du dagen hjemmefra. Har SFO/AKS invitert til samling kl.15.00, ja, så går du selvfølgelig litt tidligere. Men hos oss får du ikke faste dager i uken på hjemmekontor, eller kollegaer som aldri kommer på kontoret. Vi mener at det å møte på jobb sikrer et bedre samarbeid, og utvikling av den enkelte ansatte. Dessuten tror vi det er bra for den mentale helsen til folk å møte andre kollegaer.

Selskap i vekst med interne muligheter

Upheads klatrer på listen over de største selskapene som leverer IT-tjenester til SMB-kunder. Å se arbeidsplassen vokse på en sånn måte, er utrolig gøy, og fører med seg både nye ansikter, stor påvirkningskraft og nye muligheter. Visste du at det er flere fag- og lederstillinger som lyses ut i Upheads som aldri kommer eksternt ut? Dette er fordi vi ønsker å gi våre ansatte muligheter til utvikling internt, istedenfor hos våre konkurrenter.

Gode kollegaer

Du får dyktige kollegaer som spiller deg god, og som raust deler av kunnskapen sin. Fagmiljøet vårt er stort, og du vil jobbe tett med andre avdelinger, som løsningsarkitekter, prosjektledere, software, servicedesk og selgere. Du er aldri alene – vi er et lag.

Og hyggelige kunder

Å jobbe med små og mellomstore bedrifter (SMB) gjør at vi blir ekstremt godt kjent med kundene våre – og det elsker vi. Ikke bare er kundene våre hyggelige, men de kommer fra ulike bransjer og har ulike løsninger. For noen fungerer vi som en støtte til eksisterende IT-avdeling, og hos andre er vi hele IT-avdelingen deres. Det betyr at du som IT-nerd får kose deg med mange ulike løsninger, fremfor å sitte hos samme kunde og bare gjøre de samme oppgavene. For oss er det viktigste at IT-en til kunden bare funker.

Sosialt samvær og gøye aktiviteter for enhver smak

Vi har eget husband, og DJ-er som kan få enhver dansefot til å vrikke. Og joda, vi spiller fotball også, men aller best liker vi gaming og databrus. Derfor kan vi skilte med eget CS-lag i Haven-ligaen. Vi som ikke spiller liker å samles for å heie. Her er vi blodfans og får en unik følelse av fellesskap, både online og offline. To ganger i året arrangerer vi også LAN for alle ansatte, på tvers av land og byer. For reiselystne kan vi også nevne firmaturer til det o’store utlandet. Hos oss mangler det ikke på sosiale initiativ. Vi liker å være sammen.

Upheads er eid av Upheads-ere

Halvparten av de ansatte som jobber i Upheads eier aksjer. Vi har i løpet av tiden hatt et EIP-program til alle ansatte, som betyr at de kan være eier i egen bedrift, og ta en del i verdiskapningen vi oppnår. Resultatene vi skaper går rett i vår egen lomme.

Fast lønn

Fast lønn må vi ha, og er det en ting vi ikke tuller med så er det lønn. Derfor er det viktig å få pengene på konto når du skal, eller tilbakebetaling når du har lagt ut for noe. Vi har alle regninger som skal betales, og trenger penger til livets opphold og mat på bordet.

Dette håper vi du kjenner deg igjen i:

  • Lang erfaring med IT
  • Jobber (eller har jobbet) som IT-konsulent
  • Vil være på toppen av IT-næringskjeden, og holder deg derfor oppdatert på ny teknologi
  • Evnen til å tenke utenfor boksen (eller kanskje tenke som om boksen aldri eksisterte i utgangspunktet)
  • Du liker folk, du skal tross alt ha ansvar for IT-løsningen hos verdens hyggeligste kunder.
  • Kan oversette IT-språk til menneskespråk. Bengt og Berit på regnskap vil antageligvis ikke skjønne hva DNS, ISP eller CPU betyr. Heldigvis vet du det.

Dette kommer du til å jobbe med:

Sørge for at IT-en til kundene funker og at den utvikles i takt med teknologien og kravene der ute. Enkelt og greit.

Kandidater kalles inn fortløpende – det er bare å søke i vei!

Lurer du på hvordan det er å jobbe hos oss? Sjekk ut denne videoen: