Er du datanørd? IT-guru? Problemløser extraordinaire?

Stilling: IT-konsulent

 

Søk på stilling

Du har muligens studert IT. Eller gått livets skole? Kanskje har du brukt fritiden din på å arrangere LAN med venner, installert vannkjøling på egen maskin, eller brukt ungdomstiden på å levle til 120 i World of Warcraft?

Det viktigste for oss, og våre kunder, er at du elsker å problemløse, og har svart belte i å lage digitale mirakler.

Når daglig leder plutselig har mistet alle filene sine, eller legen er bekymret for pasientjournalen sin, da trenger vi deg aller mest. Ikke alle helter bærer kappe, men de sørger for at IT-en bare funker.

Tre glade IT-konsulenter Smilende IT-konsulenter i Upheads

Marie, Trond og Jarle: IT-konsulenter og potensielle kollegaer!

Dette kan vi bjuda på:

Et ekstremt lærerikt onboardingsprogram
Vi vet at starten på karrieren er ekstremt viktig, derfor starter alle nye talenter med et opplæringsprogram som varer over tre måneder. De første ukene får du utdelt PC og utstyr, møte nye kollegaer, og få anledning til å bli kjent med oss og våre rutiner. Så står en bootcamp for tur – hvor læringskurven er bratt. Resten av opplæringstiden bruker vi på å bli bedre kjent med det vi leverer av tjenester, og på trening i vårt testmiljø.

Fadderordning – en hjelpende og trygg hånd
Hos oss får alle nye IT-konsulenter tildelt en fadder – en erfaren Uphead-er som skal gi deg faglig veiledning og støtte, slik at du har det beste utgangspunktet for å lykkes i den nye jobben din.

Levle opp med LevelUp
Vi har et eget opplæringsløp som gjør at du kan levle opp til et høyere nivå av kompetanse. I LevelUp har vi kompetansedager og sertifiseringsløp. Vi tilbyr også klasseromsundervisning i ulike sertifiseringer, og betaler for at du tar de. Du får både ny kunnskap og gjør jobben din mer interessant. En klassisk win-win der, altså.

Tilgang til alle våre digitale e-læringskurs
Vi har en digital læringsplattform som kan hjelpe med læring og mestring. Dette er vår ultimate power-up for trening, og alle ansatte har tilgang.

Fast arbeidssted
Du kommer til å møte mange av de dyktige kollegaene dine hver dag du tropper opp på jobb hos oss. Og mest sannsynlig står det også noen i kaffebaren som ønsker deg velkommen. Som IT-konsulent hos oss vil du ha ansvar for egne kunder. De digger at du kommer på besøk, men du har fast arbeidssted på kontoret vårt.

Glemte vi forresten å si at vi har verdens beste kantine? Og gode parkeringsmuligheter. Dessuten samles vi for å spise godteri hver fredag kl 12.00.

Fun fact: Det ene møterommet vårt heter de_dust2.

Verdens beste kollegaer
Du får dyktige kollegaer som spiller deg god, og som raust deler av kunnskapen sin. Fagmiljøet vårt er stort, og du vil jobbe tett med andre avdelinger, som løsningsarkitekter, prosjektledere, software, servicedesk og selgere. Du er aldri alene – vi er et lag.

Og verdens kjekkeste kunder
Å jobbe med små og mellomstore bedrifter (SMB) gjør at vi blir ekstremt godt kjent med kundene våre – og det elsker vi. Ikke bare er kundene våre ekstremt kjekke, men de kommer fra ulike bransjer og har ulike løsninger. For noen fungerer vi som en støtte til eksisterende IT-avdeling, og hos andre er vi hele IT-avdelingen deres.

Det betyr at du som IT-nerd får kose deg med mange ulike løsninger, fremfor å sitte hos samme kunde og bare gjøre de samme oppgavene. For oss er det viktigste at IT-en til kunden bare funker.

Sosialt samvær og gøye aktiviteter for enhver smak
Vi har eget husband, og DJ-er som kan få enhver dansefot til å vrikke. Og joda, vi spiller fotball også, men aller best liker vi gaming og databrus. Derfor kan vi skilte med eget CS-lag i Haven-ligaen. Vi som ikke spiller liker å samles for å heie. Her er vi blodfans og får en unik følelse av fellesskap, både online og offline. To ganger i året arrangerer vi også LAN for alle ansatte, på tvers av land og byer. For reiselystne kan vi også nevne firmaturer til det o’store utlandet.

Fast lønn
Fast lønn må vi ha, og er det en ting vi ikke tuller med så er det lønn. Derfor er det viktig å få pengene på konto når du skal, eller tilbakebetaling når du har lagt ut for noe. Vi har alle regninger som skal betales, og trenger penger til livets opphold og mat på bordet.

Dette håper vi du kan kjenne deg igjen i:

  • Evnen til å tenke utenfor boksen (eller kanskje tenke som om boksen aldri eksisterte i utgangspunktet)
  • Kan oversette IT-språk til menneskespråk. Bengt og Berit på regnskap vil antageligvis ikke skjønne hva DNS, ISP eller CPU betyr. Heldigvis vet du det.
  • du liker folk, du skal tross alt ha ansvar for IT-løsningen hos verdens kjekkeste kunder.
  • Høy grad av tålmodighet. Du kommer til å trenge det.

Du trenger ikke å ha jobbet som IT-konsulent før. Men om noen på et tidspunkt har kalt deg for datanerd, så er dette ditt tegn til å søke på denne jobben.

Dette kommer du til å jobbe med: Sørge for at IT-en til kundene funker. Enkelt og greit.

Frist: 19.05.2024

Lurer du på hvordan det er å jobbe hos oss? Sjekk ut denne videoen: