Selger med eksepsjonelle slagferdigheter?

Når man har som mål å levere Norges beste IT-tjenester til små og mellomstore bedrifter, trenger man dyktige folk som er rå på å finne nye kunder.

Søk på stilling

Å selge en iPhone til Steve Jobs er ikke en forutsetning for å jobbe som selger hos oss, men vi trenger noen med eksepsjonelle salgsferdigheter. Din jobb blir å selge inn den beste løsningen til rett menneske.

Vi leter etter en selger med stå-på-vilje som kan balansere målrettet arbeid med en dose ydmykhet. Du bør være like strukturert som du er målbevisst og ha selvdisiplin til å nå salgsmål, selv når det betyr å tåle noen avslag på veien.

 

Kollegaer ler sammen

Espen, Martin og Oda: Potensielle kollegaer!

Du behøver ikke doktorgrad i verken data eller Microsoft for å være selger hos oss. Vi hjelper potensielle kunder med å finne gode IT-løsninger uten fremmedord og trebokstavsforkortelser.

Det er fint om du har en bachelor som er relevant for jobben, men arbeidserfaring eller gode resultater kan veldig gjerne kompensere for manglende utdannelse. Vi leter først og fremst etter riktig personlighet som kan gli rett inn på vårt engasjerte salgsteam.

Dette kan vi by på:

Tilpasset opplæringsløp

Salgsavdelingen har ukentlige kurs for å øke egen kompetanse innenfor både salg og IT-tekniske temaer. I tillegg kan vi friste med kvartalsvise samlinger, hvor vi setter av en hel dag kun til læring. Dessuten er vi svake for Motimate-opplæring på mobil.

Kontorlokaler på Forus

Du kommer til å møte mange av de dyktige kollegaene dine når du tropper opp på kontoret vårt på Forus. Og mest sannsynlig står det også noen i kaffebaren som ønsker deg velkommen. Glemte vi forresten å si at vi har verdens beste kantine? Og gode parkeringsmuligheter. Dessuten samles vi for å spise godteri hver fredag kl 12.00.

Verdens kjekkeste kollegaer

Du får dyktige kollegaer som spiller deg god, og som raust deler av kunnskapen sin. Fagmiljøet vårt er stort, og du vil jobbe tett med andre avdelinger, som IT-konsulenter, løsningsarkitekter og prosjektledere. Du er aldri alene – vi er et lag.

Og verdens kjekkeste kunder

Å jobbe med små og mellomstore bedrifter (SMB) gjør at vi blir ekstremt godt kjent med kundene våre – og det elsker vi. Ikke bare er kundene våre ekstremt kjekke, men de kommer fra ulike bransjer og har ulike løsninger. For noen fungerer vi som en støtte til eksisterende IT-avdeling, og hos andre er vi hele IT-avdelingen deres.

Høy medarbeidertilfredshet

Upheads skal også være et sted hvor folk trives og får utviklet seg. Et godt arbeidsmiljø er nøkkelen til fornøyde kunder. For å sikre at vi leverer på målene vi har satt oss, undersøker vi jevnlig tilfredsheten hos både kunder og medarbeidere. Nå ligger vi på 88,1 % medarbeidertilfredshet – og det er vi ekstremt stolte av.

Fun fact: Avdeling salg vant i 2022 prisen for «Årets Avdeling». En avdeling som betyr mye for både kunder og kollegaer der altså.

Sosialt samvær og gøye aktiviteter for enhver smak

Vi har eget husband, og DJ-er som kan få enhver dansefot til å vrikke. Og joda, vi spiller fotball også, men aller best liker vi gaming og databrus. Derfor kan vi skilte med eget CS-lag i Haven-ligaen. Vi som ikke spiller liker å samles for å heie. Her er vi blodfans og får en unik følelse av fellesskap, både online og offline. To ganger i året arrangerer vi også LAN for alle ansatte, på tvers av land og byer. For reiselystne kan vi også nevne firmaturer til det o’store utlandet. Hos oss mangler det ikke på sosiale initiativ. Vi liker å være sammen.

Hørtes dette ut som dette var noe for deg?

Kandidater kalles inn fortløpende – det er bare å søke i vei!

Lurer du på hvordan det er å være selger hos Upheads? Sjekk ut denne videoen:

Video: Verdens beste salgsteam™️ vet å feire seg selv! 🎈