Da Intersearch skulle rekruttere ny IT-leverandør så de etter en kandidat med god CV og nøkkelkompetanse på IT-sikkerhet

Publisert: 1.02.2024

Bilde av kvinne som holder foredrag.

Bilde: Grete Christoffersen, glødende engasjert CEO i Intersearch Norway

Intersearch hjelper bedrifter med å finne og rekruttere ledere, styremedlemmer eller senior fagspesialister til sine kunder. De tilbyr også rådgivningstjenester innen strategi, ledelse og organisasjon.

Alt innen datasikkerhet og backup

I hverdagen behandler de flere sensitive personopplysninger og er derfor opptatt av at IT-sikkerheten deres skal være på topp.

– Vi er veldig fornøyde med å ha Upheads som vår dedikerte IT-ressurs. For oss er Upheads den «personen» i teamet som sørger for at alt innen datasikkerhet og backup er på plass.

Grete Christoffersen og Intersearch har blant annet sikret seg godt mot cyberangrep med en sikkerhetspakke for alle sine ansatte. Her får de dekket alt fra hva som skjer hvis PCen din blir stjålet til at passordet ditt blir hacket.

Fra teknisk nerding til klart språk

– Upheads er en viktig støtte for at vår hverdag skal gå knirkefritt – de er tilgjengelige, raske og svarer alltid med et smil. I tillegg sørger de for at vi alltid er oppdatert innen faget og er flinke til å «oversette» teknisk nerding til et forståelig og klart språk. Jeg deltar selv på flere foredrag og webinar gjennom året for å være oppdatert.

En medspiller på laget

– Upheads en herlig gjeng å ha med som medspiller på laget – anbefales alle som trenger IT support med mening!

[ Trenger du hjelp med å finne riktig IT-løsning? ]

Ta kontakt – vi bidrar gjerne!

Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles Privacy Policy og Terms of Service gjelder.

Lei av å fylle ut skjemaer?

Du kan også ringe 51 22 70 00,  mandag – fredag,  Kl. 07-21, eller sende noen ord til hei@upheads.no.