Skip to main content

Utnytt mulighetene i Microsoft SharePoint

Intranett, ekstranett, dokumenthåndtering, sosialt nettverk, CRM, arbeidsflyt eller prosjektledelse – kjært barn har mange bruksområder. Kort sagt; SharePoint lar deg organisere, lagre og dele informasjon på tvers av din organisasjon.

Kontakt oss

Trenger du en Alexander?

SharePoint er intuitivt, kan integreres med andre Microsoft-løsninger og du trenger kun en nettleser for å få tilgang. Enten du ønsker en enkel SharePoint-løsning eller en skreddersydd versjon, fikser vi et godt oppsett som gjør hverdagen enklere for dine ansatte.

Vi har et eget Software-team på huset som hjelper med alt fra utvikling til opplæring. Du kan for eksempel prate med en Alexander. Han kan hjelpe deg med en god SharePoint-løsning som sparer bedriften for både tid og penger!

IT digitalisering - Alexander Software

Alexander: Software-konsulent med hjerte for SharePoint-estetikk.

[ Noe av det vi leverer i Microsoft SharePoint ]

 • Intranett
  SharePoint er en av de mest populære plattformene for intranett, og det med god grunn. Brukergrensesnittet er intuitivt og vi kan skreddersy designet til å passe din bedrift perfekt.

 • CRM-system
  SharePoint fungerer ypperlig som et CRM-system. Her kan du opprette kunderegister, dokumentarkiv, samt holde oversikt over aktiviteter, salg og mye mer. CRM-systemet snakker også med Office-pakken, noe som er nyttig hvis du for eksempel vil ta ut kundelister Excel, eller noe helt annet!

 • Prosjektstyring
  Å styre et prosjekt fra start til slutt er som regel ikke rett frem. Flere personer og avdelinger skal involveres, tidsfrister overholdes og oppgaver kommuniseres. I SharePoint kan du gjøre prosessen ryddig med moduler for arbeidsflyt, fremdriftsplaner og rapporter,  for å nevne noen.

 • Dokumenthåndtering
  Med SharePoint får du slutt på den endeløse letingen etter filer gjemt langt ned i en mappe (i en mappe, i en mappe, i en mappe). SharePoint gir deg struktur, gjør det enkelt å finne filer igjen, gir deg alltid siste versjon, lar deg enkelt dele arbeidet og samarbeide med andre.

 • Kvalitetskontroll
  HMS og kontroll blir bare viktigere. Vi tørr påstå at din bedrift trenger et system som gir deg varslinger, rapporter, avvikshåndtering og sjekklister som sørger for at din HMS-ansvarlige til enhver tid har oversikt. Du har kanskje gjettet det; SharePoint gir deg muligheten til alt dette og vi gir deg gjerne en demo!

 • En del av Microsoft 365
  SharePoint er tett integrert med Microsoft Office. Det gjør det enkelt å sende oppgaver til Outlook, redigere dokumenter i Word og lagre filer direkte til SharePoint. Mindre rot og større sannsynlighet for at dine ansatte faktisk bruker systemet slik det er ment til.

Webinar: Muligheter i SharePoint

Du kan gjøre så mye i SharePoint at det kanskje kan være vanskelig å vite hvor man skal starte. I videoen under prøver vi å dra det hele ned med konkrete og lure eksempler på hvordan du kan bruke SharePoint til prosjektstyring, CRM-system og kvalitetskontroll.

Vil du se flere videoer på relaterte temaer? Sjekk gjerne ut andre episoder fra vår webinarserie «Digital Sofa».

[ Ønsker du å komme i gang med SharePoint for din bedrift? ]

Ta kontakt så hjelper vi deg videre!

Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles Privacy Policy og Terms of Service gjelder.

Lei av å fylle ut skjemaer?

Du kan også ringe 51 22 70 00,  mandag – fredag,  Kl. 07-21, eller sende noen ord til hei@upheads.no.