Skip to main content

IT-sikkerhet

Hver dag rammes bedrifter, store som små, av dataangrep. Det kan få store konsekvenser og gjør vondt for drift, økonomi, effektivitet og dine ansatte. Vi forebygger og forhindrer datakriminalitet – og hjelper deg å holde hodet kaldt underveis.

Det finnes tusenvis av løsninger for IT-sikkerhet, men hos kan du være trygg på at du alltid har den beste løsningen på markedet.

Kontakt oss

Trenger du en Sven Kjartan?

I Upheads tror vi på det personlige. Vi har flere eksperter på IT-sikkerhet og du får tildelt en konsulent som du kjenner stemmen til, og som kjenner deg. Hvis det først er krise skal du være sikker på at en Sven Kjartan, som kan din løsning, står klar for å hjelpe.

Vi tenker fremover! Derfor foreslår vi tiltak som forbedrer sikkerheten, uten at du som kunde trenger å spørre etter det.

IT-sikkerhet sikkerhetssjef Sven Kjartan

Sven Kjartan: Leder for IT-sikkerhet

Visste du at…

 • 38%

  av norske bedrifter har blitt forsøkt svindlet i 2022

 • 2/10

  bedrifter har blitt presset for penger i løpet av det siste året

 • 652

  er antall bedrifter vi sikrer mot angrep

 • 6/10

  har satt igang sikkerhetstiltak på grunn av Ukraina-krigen.

[ Noe av det vi leverer av IT-sikkerhet ]

 • Sikkerhets-team
  Vi holder oss oppdaterte med ukentlige sikkerhetsmøter og kontinuerlig kursing. ISO 27001 for IT-sikkerhet og databehandling er bare en av flere sertifiseringer vi har på huset.

 • SOC (Security Operations Center)
  Rask avdekking av og respons på potensielle trusler er helt essensielt. Hos oss følger dedikerte personer med på din løsning, og trenger du oss er vi er tilgjengelige 24/7/365. Det er hele tiden, det!

 • Nestegenerasjons IT-sikkerhet (AI)
  Vi ser framover, sånn at du kan jobbe godt akkurat nå. Ingen bedrifter kan være uten antivirus og vi sikrer deg med neste generasjons antivirus bygget på AI-teknologi.

 • Backup
  Uhell kan skje! Vi gjenoppretter data hvis du sletter noe uten vilje eller om bedriften din blir utsatt for virus eller kryptering. Dette gjelder også data i Microsoft 365, som Outlook, Office, OneDrive, SharePoint og Teams.

 • Sikkerhetstrening
  Du kan redusere risiko for menneskelig svikt gjennom digital årvåkenhetstrening og kursing av dine ansatte. Vi holder deg også oppdatert med webinar, seminar og utviklingsmøter gjennom året.

 • Tilpassede sikkerhetspakker
  IT-sikkerhet er så mye mer enn antivirus og brannmur. Det kan fort bli komplisert så vi har satt sammen noen enkle sikkerhetspakker. Med disse dekker vi alt fra hva som skjer hvis PCen din blir stjålet til at passordet ditt blir hacket.

[ Er svindel og IT-sikkerhet blitt et samfunnsproblem? ]

År preget av pandemi, krig og digitalisering er lagt bak oss, med alt det medfører. Hjemmekontor, nettbasert shopping og flere svindelforsøk, i alle digitale kanaler.

Få snakker høyt om at de har blitt offer for digital utpressing, men nå ser vi at dette problemet begynner å bli så stort at vi må gjøre et felles løft i befolkningen for å heve kompetansen innen IT-sikkerhet.

Les mer om dagens IT-trusler →
Bilde av personer fremfor en PC skjerm

[ Ønsker du hjelp med IT-sikkerhet for din bedrift? ]

Ta kontakt – vi bidrar gjerne!

Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles Privacy Policy og Terms of Service gjelder.

Lei av å fylle ut skjemaer?

Du kan også ringe 51 22 70 00,  mandag–fredag kl. 07-21, eller sende noen ord til hei@upheads.no.