Skip to main content

Digitalisering – gode IT-løsninger for fremtiden

Når vi snakker om digitalisering, betyr det enkelt og greit at vi lager solide IT-løsninger for fremtiden.

Vi ser fremover, slik at du kan jobbe godt akkurat nå – uten å stresse med hva som kommer.

Kontakt oss

Trenger du en Alexander?

Det finnes sjelden en enkel løsning som på magisk vis digitaliserer hele virksomheten, men det finnes flere gode systemer som til sammen gjør hverdagen enklere. Vi bruker blant annet Microsoft SharePoint, Office 365 og PowerApps for digitalisering hos våre kunder.

Vi har et eget Software-team som hjelper deg å digitalisere din bedrift. Du kan for eksempel prate med en Alexander. Han fikser digitale løsninger som sparer deg for både tid og penger!

IT digitalisering - Alexander Software Poetica

Alexander: Trollmann i Microsoft SharePoint og syngende gitarist i metalbandet Poetica.

[ Noen IT-løsninger for digitalisering ]

 • Microsoft 365
  Microsoft 365 Business gir deg alle de kjente Office-programmene, grunnleggende sikkerhet og enhetsadministrasjon for PC-er, skrivere eller mobile enheter. Vi hjelper gjerne med å velge riktig lisens og administrasjon av den.

 • Office 365
  Word, Excel, PowerPoint og flere av de essensielle programmene. Vi holder dem oppdatert og viser deg nye funksjoner og sikkerhetsoppdateringer.

 • Microsoft Teams
  Enten du allerede bruker Microsoft Teams daglig eller er nysgjerrig på om det kan være noe for din bedrift. Vi hjelper deg gjerne med å sette opp eller effektivisere Teams for gode og sikre arbeidsdager.

 • Microsoft SharePoint
  Intranett, ekstranett, dokumenthåndtering, sosialt nettverk, CRM, arbeidsflyt eller prosjektledelse – kjært barn har mange bruksområder! Vi hjelper deg å utnytte alle mulighetene i SharePoint.

 • Microsoft Power Platform
  Med Power Platform utvikler vi apper, løsninger og dashbord som hjelper din bedrift å jobbe mer effektivt, få bedre innsikt i data og slippe manuell utførelse av repetitive gjøremål – det kan vi automatisere!

 • ERP-systemet BRAVO
  BRAVO er vårt helt egenutviklede forretningssystem som hjelper deg holde styr på ting som fakturering, CRM, timeregistrering, salgsaktiviteter eller ferie. I tillegg til en hel del andre funksjoner.

I 2019 besluttet Byggmester Hitland å rehabilitere og digitalisere sine IT-systemer.

De ville bort fra en mangeårig Citrix-løsning som hadde flere begrensninger, samt at de hadde en stor økning i databruk.

«Etter en periode med mye frustrasjon var det svært viktig for oss at overgangen til ny plattform gikk støyfritt. Her leverte Upheads på et høyt nivå, med profesjonell oppfølging og god gjennomføring. I prosessen har de vært ryddige, gjort det enkelt for oss som kunde og vi har hatt et samarbeid som overgikk våre forventninger.»

Les referansen her →
Bilde av tre konsulenter som jobber på bygg.

[ Ønsker du hjelp med digitalisering for din bedrift? ]

Ta kontakt så hjelper vi deg videre!

Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles Privacy Policy og Terms of Service gjelder.

Lei av å fylle ut skjemaer?

Du kan også ringe 51 22 70 00,  mandag – fredag, kl. 07-21, eller send noen ord til hei@upheads.no.