Skip to main content

Vi gir deg en hånd for å utnytte skyens mange muligheter – og en fot i bakken når du trenger det.

Bare for å ha sagt det; det er fullstendig innafor å få litt bakoversveis og stresspuls av prat om digitalisering og skytjenester! Vi forklarer deg gjerne hva en digital arbeidsplass kan være – helt uten svevende ord og luftig IT-terminologi.

Kontakt oss

Trenger du en Njaal?

Skytjenester gir deg, enkelt og greit, tilgang til filer, programmer og applikasjoner over internett. Da slipper du å passe på egne servere eller andre lokale løsninger.

Ønsker du, som så mange andre, å leie server fremover å investere i en lokalt? Da har vi en Njaal som står klar for å hjelpe deg opp i skyen. Se frem til et sikrere IT-system som kan holde følge med vekst og utvikling, og som er bra for både bedriftsøkonomi og miljø!

Skytjenester - Njaal på Cloud Skykosulent Njaal med raggsokker

Njaal: Konsulent på Skytjenester og E-sportkommentator med en forkjærlighet for raggsokker.

[ Noen av fordelene med å flytte opp i skyen ]

 • Lett tilgjengelig data

  Med filer i skyen kan du jobbe fra hvor som helst, så lenge du har internett. En stor fordel for alle som er på farten eller på hjemmekontor!

 • Server i skyen

  Med en skyløsning kan du slippe ansvaret for vedlikehold, oppdatering av programvare og sikkerhet. Som oftest vil du også få tilgang til større lagring og økt sikkerhet for dine data. Du trenger heller ikke å sette av dyrebar kontorplass til maskinvare og servere.

 • Hold deg innenfor lovverket

  Med en skyløsning er det lettere å overholde lover og standarder som for eksempel GDPR, uansett om du forholder deg til lokale, internasjonale eller bransjespesifikke reguleringer.

 • Rom til å vokse

  Med skylagring kan du skalere så mye som du bare vil. Istedenfor å stable servere kan du få automatisk skalering og kutte kostnader med manuell overvåkning. Du kan også spare penger med å kun betale for det du faktisk bruker.

 • Økt sikkerhet

  Vi hjelper deg å sikre filer med klassifisering og kryptering, slik at ingen sensitiv data kommer på avveie. Det er også fullt mulig å fjerne tillatelser for enkeltpersoner og grupper ved behov.

 • Lokal server eller hybrid sky

  Klart du kan få lokal server om du vil! Vi har flere kunder som er avhengige av bransjespesifikke programmer som kjøres via lokal server. Her kan også en hybridløsning være et alternativ, med noen filer og programmer lokalt, og resten i skyen.

Håmsø Patentbyrå valgte skyen – og fikk en grønn overraskelse.

I tillegg til en driftssikker serverløsning, fikk Håmsø 24% strømbesparelse med overgangen fra lokale servere til skyen. Det tilsvarer hele 4500 kWh og ca. 3.000 kroner på strømregningen hver måned.

Håmsø har ikke patent på denne løsningen. Ta kontakt for å se hvordan vi kan gjøre din IT-hverdag bedre!

Les hele referansen her →
Portrett av Rasmus Gjesing, Managing Director, Partner i Håmsø Patentbyrå

[ Ønsker du hjelp med å finne riktig skyløsning? ]

Ta kontakt så hjelper vi deg videre!

Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles Privacy Policy og Terms of Service gjelder.

Lei av å fylle ut skjemaer?

Du kan også ringe 51 22 70 00,  mandag–fredag, kl. 07-21, eller sende noen ord til hei@upheads.no.