Skip to main content

IT med mening

Teknologibransjen utvikler seg i rekordfart og er, etter vår mening, verdens mest spennende bransje. Vi er opptatt av at det vi holder på med oppleves meningsfullt for både kunder, medarbeidere og samarbeidspartnere – og at vi skal bidra positivt til samfunnet. Dette kaller vi «IT med mening».

Et språk du forstår

Teknologibransjen har forkjærlighet for komplekse uttrykk og forkortelser som høres mest ut som tyske tv-kanaler. Men heldigvis går det an å være ekspert uten å snakke som en! «IT med mening» setter en standard for kommunikasjonen vår, slik at det vi sier gir mening for dem vi snakker med.

Upheads lagbilde

Bilde: Et knippe av våre gode kollegaer.

Trivsel og tilfredshet

Upheads skal være et sted folk trives og utvikler seg. Vi mener nemlig at et godt arbeidsmiljø er nøkkelen til fornøyde kunder! Gjennom «IT med mening» skaper vi en trygg, ærlig og åpen arbeidsplass. Og for å sikre at vi leverer på målene vi har satt oss, undersøker vi jevnlig kundetilfredshet og medarbeideres trivsel.

Kvinne leker med drone på Upheads fjelltur

Vi støtter meningsfulle initiativ

Upheads ønsker å bidra til en meningsfull fritid for barn og unge, og deler derfor ut sponsormidler til alt fra korps og turn, til E-sport og andre aktiviteter. Vi arrangerer også jevnlig innsamlingsaksjoner til inntekt for kreftsaken for å bidra med bevisstgjøring, forskningsmidler og støttetiltak for barn med kreft og deres familier.

Vi leverer IT med mening til Nasjonaltheateret. Ingen drama, bare  trygge IT-løsninger.

«I vårt arbeid med Upheads ønsker vi spesielt å trekke frem tilgangen på dyktige fagfolk innenfor det brede IT-feltet. Enten det gjelder opplæring i Microsoft 365-pakken, et intern kurs i IT-sikkerhet eller større prosjekter som innføring av nye IT-systemer. Konsulentene er proaktive og oppleves som en forlenget arm hva angår IT.»

Les hele referansen her
IT-leverandør for Nationaltehatret

[ Trenger du hjelp med å finne riktig IT-løsning? ]

Ta kontakt – vi bidrar gjerne!

Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles Privacy Policy og Terms of Service gjelder.

Lei av å fylle ut skjemaer?

Du kan også ringe 51 22 70 00,  mandag – fredag,  Kl. 07-21, eller sende noen ord til hei@upheads.no.