Skip to main content

AI for bedrifter 

Bare for å ha sagt det; det er fullstendig innafor å få stresspuls av prat om kunstig intelligens og Microsoft Copilot.

Vi hjelper deg gjerne i gang med AI – helt uten svevende ord og luftig IT-terminologi. Her kan du nemlig spare både tid og penger!

Kontakt oss

Trenger du en Abas?

I Upheads tror vi på det personlige. Vi har flere eksperter på AI og Microsoft Copilot – blant annet Abas – som kan hjelpe deg med alt fra kartlegging og utvikling, til Copilot-lisenser.

Vi passer også på IT-sikkerheten din og hjelper gjerne med personvern, klassifisering av dokumenter og andre sikkerhetstiltak.

AI for bedrifter - Abas IT-konsulent

Abas: AI-enthusiast og vår helt egne menneskebot for smarte AI-løsninger

Visste du at…

 • 70%

  av arbeidstakere sier de blir mer effektive med AI

 • 68%

  rapporterte bedre kvalitet på arbeidet sitt med bruk av AI

 • 64%

  av de spurte sa at de brukte mindre tid på e-post med Microsoft Copilot

 • 77%

  ønsker å bruke Copilot aktivt i hverdagen

[ Noe av det vi leverer med AI ]

 • Copilot for M365

  Copilot fra Microsoft er her for å effektivisere kontoroppgavene dine. Med kunstig intelligens hjelper tjenesten deg med å lage innhold, organisere og knytte sammen Office-applikasjonene dine. Den kan for eksempel oppsummere Teams-møter og lage rapporter. All databehandling skjer i Microsoft-applikasjonen, med samme sikkerhet og tilgangsstyring som allerede er der.

 • AI for din bedrift

  Bekymret for at de store AI-modellene skal trene på dine data? Vi setter opp en privat AI for din bedrift, med samme funksjonalitet som de åpne AI-plattformene (OpenAI, GPT4 og DALL-E). Her kan du trygt laste opp bedriftsinterne dokumenter – din data forblir intern. Du kan bruke AI-motoren til å generere innhold på alt fra å skrive e-poster, til internrutiner og tilbud.

 • Skreddersydde løsninger med AI

  Kraftfulle verktøy som AI kan bli enda bedre, dersom de integreres med systemer som din bedrift allerede jobber i. Du kan for eksempel koble sammen dataene dine med Power Plattform eller Azure, for å analysere, opprette og oppdatere på tvers av system!

Blogg: Copilot og IT-sikkerhet

Som IT-nerder er vi ekte begeistret for det utrolige potensialet AI har for å forbedre livene våre. Men, med ny teknologi kommer også nye bekymringer for IT-sikkerheten vår og spesielt når det kommer til sensitiv informasjon.

I denne artikkelen tar vi for oss de viktigste tingene du og din bedrift må tenke på før dere setter i gang med deres AI-reise.

Les artikkel

[ Ønsker du hjelp med AI for din bedrift? ]

Ta kontakt – vi bidrar gjerne!

Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles Privacy Policy og Terms of Service gjelder.

Lei av å fylle ut skjemaer?

Du kan også ringe 51 22 70 00,  mandag–fredag kl. 07-21, eller sende noen ord til hei@upheads.no.