Er du en senior datanørd som snakker flytende data?

Du vet, typen som kan kommunisere med datamaskiner på deres eget språk, og som håndterer komplekse utfordringer som en ekte helt. Som en slags teknologisk Jedi eller Sith (vi diskriminerer ikke). Vi søker en senior IT-konsulent som elsker å utfordre status quo, og som ikke er redd for å tenke utenfor boksen.

Søk på stilling

Så hvis du er et problemløsningsvirtuos som ønsker å lede og inspirere, er dette din mulighet til å skinne. Nå er det på tide å levle opp IT-karrieren din. Kanskje er du stuck i legacy IT?

Joda, vi jobber fremdeles med tradisjonell IT-drift, og det er gøy det, men verden forandrer seg jo. Trenden er at kundene våre vil ha moderne tjenester som «Cloud», «AI» og «Everything as a service». Da er det jo en fordel for oss å ha små og mellomstore bedrifter som kunder. De tilpasser seg lett de nye teknologiske trendene, og det gir deg som IT-konsulent varierte, utfordrende og spennende dager, hvor du får det beste av begge IT-verdener.

Tre glade IT-konsulenter Smilende IT-konsulenter i Upheads

Marie, Trond og Jarle: IT-konsulenter og potensielle kollegaer!

I Upheads får du ansvar for IT-løsningen til dine egne kunder. Du vil få en selvstendig rolle med mulighet for å påvirke din egen hverdag. Du kan møte på alle mulige oppdrag. De varierer i kompleksitet, størrelse og varighet. Det betyr også at du jobber i skjæringspunktet mellom folk og teknologi. Du må være interessert i å forstå hva kunden har behov for, gi råd om tjenester og til slutt sikre leveransen av de rette IT-løsningene.

PS! Du jobber ikke alene. Vi har et stort fagmiljø som er rause med kunnskapsdeling og spiller hverandre gode. Du vil bli en del av et aktivt fagmiljø med mål om å bygge kompetanse på Microsoft sin plattform, utforske nye teknologier og løsninger som vi kan introdusere til våre kunder.

Lurer du på hva mer vi kan bjuda på?

Kandidater kalles inn fortløpende – det er bare å søke i vei!

Lurer du på hvordan det er å jobbe hos oss? Sjekk ut denne videoen: