Senior Nettverkskonsulent midt i Oslo sentrum eller midt mellom Stavanger og Sandnes?

Upheads er en ledende IT-leverandør i Norge til små og mellomstore bedrifter. Vår visjon er å bli en ledende IT-leverandør i hele Norden. Det betyr at Upheads er på en spennende reise og et selskap i vekst.

Søk på stilling

I Upheads har vi vår avdeling Teknologi og Tjenester med rundt 20 dyktige kollegaer på tvers av Stavanger og Oslo. Formålet til avdelingen er å sette retningen på type teknologi og hvilke tjenester Upheads skal levere. Vi er avhengige av å samarbeide på tvers, men avdelingen er delt i fagområdene Devops, Nettverk, Sikkerhet og Skytjenester.

Nå trenger vi påfyll av kompetanse til avdelingen i Stavanger og Oslo, og vi lurer på om det kan være deg?

Skytjenester - Njaal på Cloud

Njaal: Fagleder Nettverk og potensiell kollega.

Vi leter etter en senior nettverkskonsulent som har lyst til å være med å drifte og utvikle våre tjenester basert ut ifra datasentre både hos Green Mountain og Orange. En som ønsker å være med å sette sin teknologiske signatur på hvilke produkter, leverandører og arkitektur Upheads skal levere. En som har erfaring nok til å være med å effektivisere og standardisere våre leveranser og arbeidsprosesser. Ikke minst, ser nytten av å utarbeide teknisk dokumentasjon og gjøre andre avdelinger selvhjulpne.

Vi søker deg som kjenner at du lengter etter å få være med å bygge noe. En som er selvgående og har evnen til å løse komplekse utfordringer både effektivt og på en måte andre kan komme inn og bidra på senere igjennom automatiserte prosesser. En som har lyst å være omringet av likesinnede kollegaer som utfordrer deg og som du lærer ny teknologi fra.

Arbeidsoppgaver:

  • Designe og utvikle våre tjenester i Green Mountain og Orange
  • Aktivt bidra rundt automatisering av nye og eksisterende tjenester
  • Hands-on drift og forvaltning av våre datasenter
  • Vær delaktige i oppkjøpsprosesser og bidra i sammenslåing av datasenter med et fokus på teknologi
  • Bidra til at avdelingen gjennomfører sine leveranser, herunder feilsøke og løse saker
  • Aktivt videreutvikle leveranseflyten slik at prosessene blir mer strømlinjeformet
  • Være med å bidra til både kompetanseutvikling innad i fagteamet samt tjenesteutvikling på tvers av avdelingen
  • Utarbeide og vedlikeholde teknisk dokumentasjon
  • Jobbe daglig med våre teknologier som er blant annet: Cisco, Palo Alto, Fortinet, Juniper, Ansible, Nutanix mm.

Dette kan vi by på:

Hub av kompetanse

Avdelingen Teknologi og Tjenester er sammensatt av svært mange faglig dyktige kollegaer på tvers av fagområder. Vi har spesialister innen: Nettverk, Skytjenester, Devops og Sikkerhet. Men, (og dette er et stort, Men), selv om vi er delt i fagområder arbeider vi svært mye på tvers. Selv om du er en nettverkskonsulent, vil du være borti andre type arbeidsoppgaver knyttet til for eksempel nettverk eller sikkerhet.

 

Varierte arbeidsoppgaver 

Ingen dager er like i form av utfordringer eller teknologi. Det er gjerne det som gjør stillingen så spennende. Som du gjerne forstår krever rollen at du har en unik blanding av teknisk dyktighet, praktisk gjennomføringsevne, men samtidig har evnen til å drive teknologisk innovasjon og forbedring.

 

Vaktordning og konkurransedyktig lønn

Upheads har en egen vaktordning på Teknologi og Tjenester. Vi roterer på å være i beredskap for å håndtere spesifikke oppgaver, situasjoner eller nødsituasjoner. På sikt vil det være mulig å inngå i vaktordningen hvis en har et ønske om det, men ikke et must.

Fast arbeidssted midt i Oslo Sentrum eller midt mellom Sandnes og Stavanger

Oslo?

Vi har flotte kontorlokaler i toppen av Oslo City med panoramautsikt over Oslofjorden. Stenersgata 1A ligger kun et kvartal fra Oslos paradegate Karl Johans gate. Det er flere buss- og trikkestasjoner i umiddelbar nærhet av bygget, og nærmeste t-banestasjon er Stortinget, kun 2 minutters gange unna. Det er gangavstand til både Nationaltheatret og Jernbanetorget med pendlerforbindelse til alle retninger utenfor Oslo, og hurtigtogforbindelse til Oslo lufthavn.

Sandnes?

På Forusbeen like mellom Stavanger og Sandnes ligger våre lekre kontorer med utsikt over Sola Golfbane. Her kommer du deg like raskt til og fra kontoret om du bor på den ene eller andre siden av de to herlige byene i Rogaland.

Glemte vi forresten å si at vi har veldig god kantine på begge sted? og at på kontoret kommer til å møte mange av de dyktige kollegaene dine hver dag du tropper opp på jobb hos oss. Og mest sannsynlig står det også noen ved kaffemaskinen som ønsker deg velkommen. Som IT-konsulent hos oss vil du ha ansvar for egne kunder. De digger at du kommer på besøk, men du har fast arbeidssted på kontoret vårt.

 

Fleksibilitet

Med barn i barnehage eller skolealder er fleksibilitet gull verdt, og det byr vi selvfølgelig våre ansatte på. Hjemmekontor praktiseres ved behov. Kommer rørleggeren tidlig en morgen, ja så starter du dagen hjemmefra. I vårt team er vi mer fokusert på leveranser og prosjekter blir levert i henhold til plan, og med det kommer frihet under ansvar.

 

Selskap i vekst med interne muligheter

Upheads klatrer på listen over de største selskapene som leverer IT-tjenester til SMB-kunder. Å se arbeidsplassen vokse på en sånn måte, er utrolig kjekt, og fører med seg både nye ansikter, stor påvirkningskraft og nye muligheter. Visste du at det er flere fag- og lederstillinger som lyses ut i Upheads som aldri kommer eksternt ut? Dette er fordi vi ønsker å gi våre ansatte muligheter til utvikling internt, istedenfor hos våre konkurrenter.

 

Sosialt samvær og gøye aktiviteter for enhver smak

Vi har eget husband, og DJ-er som kan få enhver dansefot til å vrikke. Og joda, vi spiller fotball og padel også, men aller best liker vi gaming og databrus. Derfor kan vi skilte med eget CS-lag i Haven-ligaen. Vi som ikke spiller liker å samles for å heie. To ganger i året arrangerer vi også LAN for alle ansatte, på tvers av land og byer. For reiselystne kan vi også nevne firmaturer til det o’store utlandet. Hos oss mangler det ikke på sosiale initiativ.

 

Upheads er eid av Uphead-ere

Halvparten av de ansatte som jobber i Upheads eier aksjer. Vi har i løpet av tiden hatt et EIP-program til alle ansatte, som betyr at de kan være eier i egen bedrift, og ta en del i verdiskapningen vi oppnår. Resultatene vi skaper går rett i vår egen lomme.

Kandidater kalles inn fortløpende – det er bare å søke i vei! 

Lurer du på hvordan det er å jobbe i Upheads? Sjekk denne videoen!