Med gode IT-løsninger kan man levere varene. Les hvordan Westport opplevde byttet til Upheads som IT-partner.

Publisert: 17.03.2022

Bilde av en kran med konteiner.

Westport jobber for at flere innen varetransport skal ta sjøveien. De innoverer havn- og terminaltjenester slik at sjøtransport blir effektivt, mer miljøvennlig og trygt. Selskapet har drevet siden 2009 og har terminaler på Sola og i Bergen.

– Westport lette etter en ny samarbeidspartner på IT, fordi vi trengte en mer fremoverlent leverandør med solid kunnskap på IT-sikkerhet. Samtidig ville vi ha noen som var til stede med kontorer på flere lokasjoner i Norge. Når vi fant Upheads visste vi det var en god match, sier Karsten Vaarild, Logistikkoordinator i Westport.

Bilde av en kran på en brygge.

Ivaretatt med en konsulent som kjenner bedriften

– Etter byttet til Upheads får vi mye bedre oppfølging, samt en egen konsulent som faktisk kjenner vår drift.

– Vi er svært fornøyde med sikkerhetsløsningen vår, «Sikker Ansatt» og Upheads sitt fokus på å minimere sikkerhetstrusler. Jeg ønsker spesielt å trekke frem vår konsulent og hans forbedringsforslag. Vi føler oss ivaretatt og har ikke noe negativt å komme med.

Jeg ønsker spesielt å trekke frem vår konsulent og hans forbedringsforslag. Vi føler oss ivaretatt og har ikke noe negativt å komme med.

- Karsten Vaarild, Logistikkoordinator i Westport

Oppdatert IT-kunnskap

– Jeg får også oppdatert med IT-kunnskap gjennom webinar og seminarer som for eksempel «Sikkerhetsfrokost». For oss som ikke har en egen IT-avdeling er vi avhengige av en profesjonell IT-partner med de utfordringene verden har rundt sikkerhet og sårbarhet. Vi gir Upheads vår beste anbefaling.

[ Trenger du hjelp med å finne riktig IT-løsning? ]

Ta kontakt – vi bidrar gjerne!

Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles Privacy Policy og Terms of Service gjelder.

Lei av å fylle ut skjemaer?

Du kan også ringe 51 22 70 00, mandag – fredag, Kl. 07-21, eller sende noen ord til hei@upheads.no