Skip to main content

Klart du skal ha internett, men til hvilken kapasitet? Leverandør? Og er linjen sikker?

Gjennom samarbeid med underleverandører finner vi riktig internett til din bedrift. Vi forhandler gode avtaler på dine vegne og passer på at linjen din alltid er oppdatert med neste generasjons brannmur og VPN til hjemmekontor.

Kontakt oss

Trenger du en Rian?

Ingenting er verre enn dårlig internett. Eller, det er i hvert fall på vår topp 10-liste. Vår datacom-ansvarlige, Rian, kjenner det i hvert eneste fiber i kroppen dersom internett ikke funker optimalt og hjelper mer enn gjerne med å få deg på nett.

Ledig stilling IT-bedrift Rian - Internett, datacom og bil

Rian: Passer like godt på internettleveranser som egne bilprosjekter (det vil si med presisjon og stor kjærlighet)

[ Dette leverer vi av internett-løsninger ]

 • Datacom
  Det finnes en haug av internettleverandører og forskjellige løsninger på markedet. Velger du internett gjennom oss, finner vi et oppsett som passer størrelsen på din bedrift og dine lokasjoner.

 • VPN for hjemmekontor
  VPN, også kalt et virtuelt privat nettverk, fungerer som en trygg linje ut til internett og beskytter bedriften din for IT-trusler og hackere. Med VPN aktivert krypteres IP-adresse og din internett-trafikk. VPN gjør også at din bedrifts lokasjoner kobles sammen og dine ansatte kan jobbe like trygt på hjemmekontor som på arbeidsplassen.

 • Sikkert nett
  For å sikre bedriften din mot cyberkriminelle, har vi satt sammen en sikkerhetspakke med brannmur, VPN og beskyttelse mot Ddos-angrep samt løsepengevirus. Hver måned får du en oversikt over ondsinnet trafikk som er blitt stoppet.

 • Norsk Helsenett
  Leger og helsebedrifter behandler store mengder sensitiv informasjon som pasientjournaler og persondata. Det er derfor helt kritisk at de tar IT-sikkerhet på alvor. Upheads er partner med Norsk Helsenett og leverer Helsenett-abonnement, samt tjenester som backup og sentralisert journalserver til klinikker over hele Norge.

Våre Internett-løsninger er klinisk testet.

Bare spør Klinikk Hausken; legekontoret med skyhøy standard for pasientsikkerhet. Fertilitetsklinikken hjelper par og single med drømmen om å få en familie og behandler store mengder sensitiv data i hverdagen. Upheads har vært deres IT-leverandør i over 10 år. Les hvordan vi jobber med deres løsning og tjenester som Internett og kryptering for sensitiv data.

Bilde av mor og barn.

[ Trenger du hjelp med internett for din bedrift? ]

Ta kontakt så hjelper vi deg videre!

Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles Privacy Policy og Terms of Service gjelder.

Lei av å fylle ut skjemaer?

Du kan også ringe 51 22 70 00,  mandag–fredag kl. 07–21, eller sende noen ord til hei@upheads.no.