Skip to main content

Lokal server, server i skyen eller en hybridløsning?

Hvilken serverløsning du bør velge kan variere avhengig av hvilken bransje du jobber i, budsjett og sikkerhet. Vi har lang erfaring med å drifte, overvåke og implementere ulike serverløsninger og kan hjelpe med å finne riktig type for deg!

Kontakt oss

Trenger du en Eirin?

Det kan være mye å spare på å velge riktig serverløsning. Hos oss kan du velge hva du selv ønsker, men vi guider deg gjerne i riktig retning.

Akkurat nå har vi en Eirin som står klar for å hjelpe deg, enten du vil i skyen, ha alt lokalt eller noe midt imellom. Vi tør uansett love et IT-system som du kan vokse med, samt spare penger og miljøet på.

Selger, Eirin Eirin - IT salgskonsulent

Eirin: Salgskonsulent og trolljeger som hjelper deg å bli kvitt gamle, støvete servere.

[ Ulike serverløsninger ]

  • Lokal server
    Er du i en bransje som jobber med store filer eller tunge, lokale, program kan det være en fordel med en lokal serverløsning. Er du for eksempel en arkitekt som jobber i programmer som AutoCAD blir hastigheten betydelig kjappere med en lokal server.

  • Server i skyen
    Velger du en skyløsning (virtuell server) med drift fra oss kan du være trygg på at du har en server som alltid er oppdatert. Den vil være sikrere mot cyberangrep, skalerbar og du betaler kun for datamengden du faktisk trenger. Du velger om dataen skal lagres i vår Private Cloud eller i Microsoft Azure.

  • Hybrid serverløsning
    Noen ganger kan en hybridversjon være det beste fra to verdener. Da bestemmer du selv hva som skal lagres lokalt og hva som skal ligge i skyen.

Håmsø Patentbyrå fikk en grønn overraskelse i skyen!

I tillegg til en driftssikker serverløsning, fikk Håmsø 24% strømbesparelse med overgangen fra lokale servere til skyen. Det tilsvarer hele 4500 kWh og ca. KR 3.000,- på strømregningen hver måned.

Håmsø har ikke patent på denne løsningen. Ta kontakt for å se hvordan vi kan gjøre din IT-hverdag bedre!

Les referanse →
Portrett av Rasmus Gjesing, Managing Director, Partner i Håmsø Patentbyrå

Webinar: Hva er greia med Azure?

Bare for å ha sagt det; det er fullstendig innafor å få stresspuls av prat om skytjenester som Microsoft Azure. Hva er det og hvorfor flytter norske bautaer som Vipps og Lånekassen dit? I denne episoden av Digital Sofa har vi satt oss ned med vår egen Azure-ekspert for å finne ut alt man måtte lure på innenfor på skymiljøet til Microsoft.

[ Ønsker du hjelp med å finne riktig serverløsning? ]

Ta kontakt så hjelper vi deg videre!

Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles Privacy Policy og Terms of Service gjelder.

Lei av å fylle ut skjemaer?

Du kan også ringe 51 22 70 00, mandag–fredag kl. 07–21, eller sende noen ord til hei@upheads.no.