Enkel synkronisering mellom iPhone og PC

Synkronisering mellom iPhone og PC har i lang tid vært trøblete. Men, 2023 er året der Microsoft endelig har åpnet for at iPhone-brukere kan sende filer og meldinger, få varslinger og ringe via Windows.

Med appen Intel® Unison™ får du friheten til å jobbe på tvers av operativsystemer – på en enkel måte.

For å komme i gang må du installerer appen på maskinen og mobilen din. Deretter scanner du en QR-kode, og følger instruksjonene for å koble disse sammen.

IT-konsulent med pc

1. Overføring av filer på tvers av enhetene

Enten du trenger et bilde fra mobilen over i en e-post på maskinen, eller et viktig dokument fra maskinen over til telefonen, tilgjengeliggjør Intel® Unison™ telefonen din fra PC-en.

2. Ring med mobilen – via datamaskinen

Du kan gjøre både innkommende og utgående samtaler med appen. Det er enkelt å copy+paste telefonnummer inn i appen fra maskinen. Alt du foretar deg i appen blir selvfølgelig lagret i loggen på telefonen.

3. Få varslinger fra telefonen inn på dataen

Med varslinger rett inn på maskinen, trenger du ikke fysisk å sjekke telefonen. Ligger mobilen på lydløs i lommen, har du fortsatt full kontroll på varslinger, SMS-er og anrop. Du kan også svare på varslinger direkte fra appen.

Noen apper finnes kun på telefon, disse er det praktisk å få rett inn på maskinen, uten å måtte dra opp mobilen for å sjekke.

Tips: Du kan enkelt skru av varslinger om du synes det blir for mye. Varslinger styres per app, og kan også slås helt av. Enkelt å tilpasse til ditt behov.

4. Smidig sikkerhet med tofaktor

Hvis du ofte må logge inn på sider med tofaktor, er Intel® Unison™ genialt. Du får varsel fra SMS med kode opp på skjermen, og kan kopiere denne rett inn på sider som krever det.