Skip to main content

Hold dataen din trygg i vår backup

I tillegg til dine ansatte, er din bedrifts data er noe av det mest verdifulle dere har. Mister du filene dine, kan årevis med arbeid gå tapt. Det kan også ha store økonomiske konsekvenser og føre til lang nedetid.

Høres det skummelt ut? Vi kan trøste deg med at løsningen er enkel; backup, backup og… Backup.

Kontakt oss

Trenger du en Marie?

Vi hjelper deg med gode rutiner for backup av all din data. Med en sikkerhetskopi i bakhånd er skadeomfanget relativt lite skulle PC-en din skulle krasje eller bedriften din bli utsatt for løsepengevirus.

Akkurat nå har vi en Marie som kan fikse backup for din bedrift, slik at du kan sove bedre om natten, vell vitende om at bedriften din sin data er trygt lagret på norsk jord i et av verdens grønneste datasentre. Vår backup er også godkjent for Norsk Helsenett.

Marie + backup = sant IT-konsulent som spiller discgolf

Marie: Over snittet opptatt av disker. Både harddisker og frisbeegolfdisker står nemlig høyt i kurs hos denne IT-konsulenten.

Data i et av verdens grønneste datasentre.

På Rennesøy, nord for Stavanger, finner du et av verdens grønneste datasentre, Green Mountain, hvor vi nå har valgt å flytte våre data til. Les mer om hvordan vi passer på dine data i Green Mountain, i tillegg til å bruke restvarmen fra datasenteret til hummeroppdrett (ja, du leste riktig).

Les mer
Bilde inne i datasenteret til Green Mountain med to IT-konsulenter

[ Trenger du hjelp med backup for din bedrift? ]

Ta kontakt – vi bidrar gjerne!

Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles Privacy Policy og Terms of Service gjelder.

Lei av å fylle ut skjemaer?

Du kan også ringe 51 22 70 00,  mandag–fredag kl. 07-21, eller sende noen ord til hei@upheads.no.