Våre løsninger for IT-sikkerhet er klinisk testet. Bare spør Klinikk Hausken; legekontoret med skyhøy standard for pasientsikkerhet.

Publisert: 26.11.2020

Bilde av mor og barn.

Klinikk Hausken hjelper par og single med drømmen om å få en familie. Mer enn 4.000 barn har kommet til verden takket være deres leger og fertilitetsteam på klinikker i Oslo, Bergen, Stavanger og Haugesund.

Klinikken behandler store mengder sensitiv informasjon som pasient journaler og persondata, og må derfor ta IT-sikkerhet på alvor. Vi i Upheads har bistått med IT-løsninger som kryptering og backup for sensitiv data.

– Upheads har vært vår IT-partner i over 10 år. De siste årene har klinikken vokst betraktelig og vi har i dag klinikker i Oslo, Bergen og Stavanger, i tillegg til hovedkontoret i Haugesund. Upheads har vært en særdeles god partner å ha med i utvidelsesprosessen og har gitt oss verdifulle råd rundt IT-driften.

 Jon Hausken, daglig leder for Klinikk Hausken.

Sikkerhet uten begrensninger

– Vi ønsker å fortsette vårt partnerskap med Upheads av mange grunner, men særlig på grunn av at Upheads er gode på sikkerhet i sine IT-løsninger. Klinikken behandler mange sensitive opplysninger og har strenge krav til personvern og IT-sikkerhet. Dette får vi levert fra Upheads uten at sikkerhetsløsningene begrenser funksjonaliteten.

Tilgjengelighet og service

Vi må også få trekke frem at vi er svært godt fornøyde med service, responstid og kompetanse hos IT-konsulentene. At Upheads har avdelinger i samme byer som oss, gir i tillegg en trygghet for at vi vil få rask assistanse også i lokalene til hver klinikk, om nødvendig.

Bilde av Jon W. Hausken
Dr. Jon W. Hausken, daglig leder og Medical Director i Klinikk Hausken

Proaktive rådgivere

– Så må vi også få trekke frem at vi er svært godt fornøyde med service, responstid og kompetanse hos IT-konsulentene. At Upheads har avdelinger i samme byer som oss, gir i tillegg en trygghet for at vi vil få rask assistanse også i lokalene til hver klinikk, om nødvendig.

… vi er svært godt fornøyde med service, responstid og kompetanse hos IT-konsulentene

- Dr. Jon W. Hausken, daglig leder i Klinikk Hausken

Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles Privacy Policy og Terms of Service gjelder.

Er du lei av å fylle ut skjemaer?

Da kan du heller ringe og snakke med oss på
51 22 70 00,  mandager – fredager,  07 – 21,
eller sende oss en e-post til hei@upheads.no