Høsten 2019 besluttet Byggmester Hitland å rehabilitere sine IT-systemer sammen med Upheads.

Publisert: 28.02.2023

Bilde av tre konsulenter som jobber på bygg.

Byggmester Hitland AS ble etablert i 1972 i Bergen. De er ca. 50 ansatte som til daglig driver med totalentrepriser, nybygg, rehabilitering og utbygging. Hitland ønsket en ny, stabil og fremoverlent partner på IT etter en mangeårig Citrix-løsning som hadde flere begrensninger. Under kan du lese deres opplevelse av Upheads som IT-leverandør.

Høsten 2019 besluttet Byggmester Hitland å rydde opp i sine IT-systemer. De ville bort fra en mangeårig Citrix-løsning som hadde flere begrensninger, samt at de hadde en stor økning i databruk.

– Etter en sondering av markedet valgte vi å gå videre med samme IT-leverandør som vi hadde fra før av. Overgangen fra Citrix ble planlagt og en prosjektgruppe ble satt ned – likevel fulgte ikke vår IT-leverandør de avtalene som hadde blitt lagd. Dette førte til stor frustrasjon i vår organisasjon, sier André Hitland, daglig leder i Byggmester Hitland.

Høsten 2020 besluttet de å avslutte samarbeidet med IT-bedriften og måtte igjen se seg rundt etter en ny samarbeidspartner på IT.

Tre konsulenter gir rommel opp. Foto

Forstod våre behov

– Upheads var en av flere IT-bedrifter som ble invitert inn til dialog. I møter fremsto de som en kompetent leverandør som forsto våre behov og fant løsninger som forespurt. Med bakgrunn i dette ble det besluttet å inngå avtale med Upheads.

– Nå har vi endelig fått en IT-plattform som er i tråd med våre ønsker og forventninger, sammen med en leverandør som vi har tillit til.

– Etter en periode med mye frustrasjon var det svært viktig for oss at overgangen til ny plattform gikk støyfritt. Her leverte Upheads på et høyt nivå, med profesjonell oppfølging og god gjennomføring. I prosessen har de vært ryddige, gjort det enkelt for oss som kunde og vi har hatt et samarbeid som overgikk våre forventninger.

Nå har vi endelig fått en IT-plattform som er i tråd med våre ønsker og forventninger, sammen med en leverandør som vi har tillit til.

- André Hitland, daglig leder i Byggmester Hitland

En lagspiller som scorer høyt

– Upheads er en meget god lagspiller å ha med seg. De scorer høyt som vår IT-partner og vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid i årene som kommer.

– Vi kan gi våre beste anbefalinger og har kun positive tilbakemelding på samarbeidet med dem!

[ Trenger du hjelp med å finne riktig IT-løsning? ]

Ta kontakt – vi bidrar gjerne!

Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles Privacy Policy og Terms of Service gjelder.

Lei av å fylle ut skjemaer?

Du kan også ringe 51 22 70 00,  mandag – fredag,  Kl. 07-21, eller sende noen ord til hei@upheads.no.