Pressemelding: Spennende sammenslåing av IT-selskaper i Innlandet

Nettverkspartner blir en del av IT- selskapet Upheads. Gjennom sammenslåingen etableres en sterk IT-partner for små og mellomstore bedrifter på Gjøvik. Begge selskapene har lang fartstid i bransjen, og skal sammen levere sikre og moderne IT-løsninger til næringslivet i Innlandet.

nettverkspartner_gjovik

Bilde: Frode Arvesen, Jøran Pedersen, Lars Bredesen og Truls Bjørneby (eiere av Nettverkspartner AS)

Nytt navn, samme folk og den samme gode servicen!

Nettverkspartner ble etablert i 2001 og leverer IT tjenester til virksomheter, hovedsakelig i Innlandet. Selskapet har kontorer på Gjøvik og i Hamar, og fokusområdet til Nettverkspartner er skytjenester, sikkerhet og digitalisering.

Nettverkspartner har i over 22 år vært til stede i Innlandet som en trygg og nær samarbeidspartner for våre kunder. Veien går nå videre og det blir utrolig spennende å bli en del av Upheads. Det gjør at vi sammen kan fortsette å tilby lokal tilstedeværelse og de beste IT-løsningene i markedet. Nettverkspartner er opptatt av det lokale næringslivet, og ønsker å være være tett på kunden med personlig oppfølging. Det er helt i tråd med filosofien til Upheads. Det er utrolig krevende å være en mindre organisasjon i IT-bransjen, og vi får nå tilgang til nye tjenester, AI- og digitaliseringskompetanse, ISO-sertifiseringer og større kapasitet, noe som gjør at vi virkelig kan tilby bedrifter i Innlandet de beste løsningene, uttaler Lars Bredesen, Gründer og daglig leder i Nettverkspartner.

Spennende region

Med sin strategiske beliggenhet nær Oslo, og ny firefelts vei og jernbane, er Innlandet blitt et attraktivt sted for næringsetableringer. Mjøsregionen er Innlandets raskest voksende næringslivsregion, og innen kort reiseavstand ligger Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Brumunddal og Moelv. Dette er et område hvor både mennesker og næring kan vokse og trives. Det ønsker Upheads å være med på og bidra til.

Upheads har ambisjoner om å bli en ledende IT-leverandør for SMB bedrifter i Norge og Norden, og med dette oppkjøpet utvider vi vårt geografiske nedslagsfelt. Vi gleder oss til å bygge videre på Nettverkspartners gode posisjon, og fortsette og levere den kvalitet og service som våre kunder forventer, sier Bjørg Tomlin, CEO i Upheads.