Pressemelding: Upheads går sammen med Mynet for å styrke sin posisjon i Midt-Norge

Sammen med Mynet vil Upheads kunne nå ut til enda flere kunder i Trøndelag og får tilført betydelig kompetanse og større nedslagsfelt.

Transaksjonen ble gjennomført 6. juni.

Oppkjøpet forsterker Upheads sin posisjon som en ledende leverandør av sikre IT-løsninger for små og mellomstore bedrifter. Mynet sine eiere fortsetter å jobbe aktivt i selskapet og går inn på eiersiden i Upheads, med investeringsselskapet Norvestor, etterfulgt av Upheads-gründer Ove Rydland som de største aksjonærene.

Upheads går sammen med Mynet Mynet + Upheads

Bilde: Hege Braathen og flere nye kollegaer!

Dobling i antall ansatte

Bakgrunnen for oppkjøpet er å styrke Upheads sin posisjon og tilstedeværelse i Trondheim.

– Mynet er et selskap med mange bedriftskunder, dyktige medarbeidere og et godt omdømme i regionen, forklarer Bjørg Tomlin, administrerende direktør i Upheads AS, på spørsmål om hvorfor valget havnet på Mynet.

– Med våre nye kollegaer fra Mynet dobler vi antallet medarbeidere i Trondheim. Det betyr også at vi kan tilby våre kunder i Trondheim et bredere tjenestetilbud.

Store synergier

– Vi har i over 20 år bygd Mynet med kundeopplevelsen i fokus og er nå klare for neste steg på reisen, sier Tor Audun Fiskvatn, daglig leder i Mynet.

– Tilgang på nye tjenester, ISO-sertifiseringer, større kapasitet og utvidet geografisk dekning er blant de største synergiene vi tar med oss videre. Ellers er vi de samme folkene som alltid og skal være minst like tilgjengelige og omgjengelige som i dag, understreker Fiskvatn.

En attraktiv arbeidsplass

– For oss er Upheads er en svært attraktiv arbeidsgiver. De har en solid internkultur, i tillegg til å ha verdiene sine på plass. Samtidig tenker de nærhet til kunden sammen med profesjonelle IT-tjenester, noe som harmonerer godt med vår strategi.

Ledende i Norden

Mynet leverer IT-løsninger i Midt-Norge mens Upheads er landsdekkende. I dag har Mynet 16 ansatte og en omsetning på over 38 millioner.

– Upheads har en tydelig målsetning om å bli den ledende leverandøren til SMB markedet i Norge og Norden. Vi ser på Trondheimsområdet som viktig for å nå den målsetningen, og med Mynet på laget styrker vi vår posisjon og tilstedeværelse i Trøndelag, uttaler Ove Rydland gründer og direktør for forretningsutvikling i Upheads.

Sammen er vi store nok til å tilby kvalitet og trygghet – samtidig som vi skal være innovative og enkle å ha med å gjøre, avslutter Rydland.