Skip to main content

Velkommen som bruker av Sikker Ansatt

Hva er «Sikker Ansatt» lurer du kanskje på?

IT-sikkerhet er så mye mer enn antivirus og brannmur. Det kan fort bli komplisert så vi har satt sammen noen enkle sikkerhetspakker. Med disse dekker vi alt fra hva som skjer hvis PC-en din blir stjålet til at passordet ditt blir hacket. Tjenesten kaller vi Sikker Ansatt.

Trenger du en Tommy?

Vi starter med å kartlegge dagens IT-oppsett. Deretter tilpasser vi Sikker Ansatt til det vi mener er beste praksis for din bedrift. Det kan for eksempel være å legge til Office-lisenser, to-faktor, lagring i OneDrive eller endring av printerløsning.

Vi passer også på deres IT-sikkerhet. Hvis det først er krise skal du være sikker på at en Tommy, som kan din løsning, står klar for å hjelpe.

IT-sikkerhet Tommy Bjørnøy Sikkerhetssjef - Tommy

Tommy: Leder for IT-sikkerhet. Elsker kryptering og Fortnite.

[ Noe av det vi leverer med Sikker Ansatt ]

 • OneDrive
  OneDrive er integrert i Office 365 og gir deg et sted i skyen der du kan lagre, dele og synkronisere filene dine på et sikkert sted. Det er også kanskje den enkleste måten å dele filer med andre.

 • To-faktor/MFA
  Totrinnskontroll, to-faktor autentisering, flerfaktor-autentisering, two-step-verification, MFA – kjært barn har mange navn. Vi øker IT-sikkerheten med to-faktor for innlogging.

 • Windows Hello
  Ansikter er vanskelige å stjele, derfor er det veldig lurt å bruke ansiktsgjenkjenning når du logger deg på din PC.

 • Printix
  Printing er kanskje et tørt emne. Men, når vi prater om sikkerhet, er spenning noe av det siste du ønsker. Vi sikrer printerne deres – helt uten printerkø og papirstopp.

 • Årvåkenhetstrening
  Selv om du har det nyeste antiviruset og den mest moderne brannmuren, er det kanskje enda viktigere at du som menneske holder deg oppdatert.

 • Fjernhjelp
  Med en driftsavtale fra Upheads får du tilgang til vår ekspertise, supporttjenester og den aller nyeste teknologien på markedet. Ved fjernhjelp bruker vi TeamViewer.

Brukerveiledninger

På denne siden har vi samlet noen enkle brukerveiledninger for å gjøre IT-hverdagen din litt lettere. Under kan du derfor finne guider på hvordan man setter opp alt fra to-faktor autentisering til OneDrive.

Brukerveiledninger
IT-konsulent Marie. Foto.

[ Fant du ikke det du lette etter her? ]

Ta kontakt – vi hjelper deg gjerne videre!

Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles Privacy Policy og Terms of Service gjelder.

Lei av å fylle ut skjemaer?

Du kan også ringe 51 22 70 00,  mandag–fredag kl. 07-21, eller sende noen ord til hei@upheads.no.